Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η αδειοδότηση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νέας Ιωνίας





Η «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Κοινωνική Πλειοψηφία» εκφράζει την έντονη αγωνία της για το θέμα της αδειοδότησης του σταδίου της πόλης μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όπως είναι γνωστό η ποδοσφαιρική ομάδας του Α.Ο Νέας Ιωνίας, την οποία επί τη ευκαιρία συγχαίρουμε, τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Σε αυτό το πρωτάθλημα τα γήπεδα που δηλώνονται ως έδρες οφείλουν να πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει η Ε.Π.Ο και οι λοιπές αθλητικές αρχές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του  αθλητικού τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, για τη νέα χρονιά προβλέπονται επιπρόσθετα μέτρα για την αδειοδότηση  γηπέδων, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την περίπτωση του σταδίου της πόλης μας, καθώς φαίνεται το επικρατέστερο ενδεχόμενο με τη σημερινή του εικόνα να μην επιτύχει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Για το λόγο αυτό καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε όλα τα αναγκαία βελτιωτικά έργα που θα διασφαλίσουν την παρουσία της ομάδος στην πόλη μας και δεν θα την αναγκάσουν να «ξενιτευθεί». Οι λογικές του: «δεν πειράζει στο τέλος σε όλα θα δώσουν άδεια», δεν πρέπει επ’ ουδενί να προκριθούν, γιατί όχι μόνο δεν συνάδουν με την ιστορία και τον πολιτισμό της Νέας Ιωνίας, αλλά παραβλέπουν και το πολύ ουσιώδες ζήτημα της ασφάλειας αθλητών και θεατών.

Ως Δημοτική Παράταξη θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα παρέμβουμε εκ νέου εάν διαπιστώσουμε αναβλητικότητα από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου